IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Майкъл Джексън, Парис, Принс и Бланкет заминаха на ски ваканция

29 декември 2022 18 30

Наследниците на Краля на попа рядко са засичани заедно

Getty Images

Getty Images

Трите пораснали деца на Майкъл Джексън – Парис, Принс и Бланкет се отправиха към планините на Калифорния на обща ски и сноуборд ваканция. Само няколко дни след Коледа, наследниците на Краля на попа показаха, че са задружни и сплотени като едно истинско семейство. Те избраха да прекарат качествено време заедно на езерото Тахо и така да отпразнуват празничния сезон.

Най-големият син на покойния изпълнител на хита Billie Jean, 25-годишният Принс Джексън, беше забелязан да кара ски в подходяща екипировка, а сестра му – 24-годишната Парис и по-малкия му брат – 20-годишният Бланкет бяха заложили на сноуборда. Русата красавица носеше кафяв пухен лек, кафяво яке и панталон в бордо като визията ѝ беше едновременно шикозна и спортна.

Нейните братя Принс и Бланкет пък бяха заложили на екипировка в черно, като носеха и ски маски с каски. 24-годишната наследница на Майкъл качи няколко снимки в своя Instagram профил, които илюстрираха зимната ѝ ваканция, включваща и видео на едно нейно падане от сноуборда. Тя е написала в своята история: „Не мога да спирам... както трябва“. Принс, който предпочита да кара ски, също използва своя акаунт в Instagram, за да сподели своя снимка от уроците си по сноуборд. „Направих нещо ново днес“, написа той под кадъра, взет на заснежен фон.

Парис и Принс дори позираха заедно прегърнати за очарователна снимка на върха на пистите, като кадъра беше публикуван в нейната история в Instagram навръх Коледа. Парис, която също се изявява като певица, видимо е много близка с по-големия си брат, който е само една година по-голям от нея и е роден също като Парис от втората съпруга на Майкъл – медицинската сестра Деби Роу.

Само Парис обаче успя да изгради връзка с Деби, която след развода си с Майкъл му даде пълните родителски права над децата, срещу 8 милиона долара и къща в Калифорния. Според някои твърдения обаче Роу не е биологична майка на Парис и Принс, а по-скоро е тяхна сурогатна майка – твърдение, което тя оспори след смъртта на Джексън. Колкото до Бланкет Джексън, неговите биологични родители не са известни.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Марин Й Русеборн ( преди 1 година )
Приличат на татко си, но като че ли са по бели!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар